null

Христо Христов

Директор на iHelp Bulgaria
null

Светла Димитрова

Директор на ПЪРВИТЕ СЕДЕМ
null

Виолета Тодорова

Лекар

Д-р Виолета Тодорова, завършила Медицинска академия град София. Със специалност Спешна медицина. Преподавател по ПДП в БЧК град София. Притежавам сертификат за обучител по ПДП към БЧК. Понастоящем работя  в СПО Уни Хоспитал град Панагюрище.

null

Димитър Димов

Лекар

Роден през октомври 1969 г. в гр.Костенец. През 1995 г. завършил висше образование-медицина във ВМУ-София. До момента имам 20 години стаж като лекар, от които 17 в сферата на спешната помощ. Работил съм в Център за спешна медицинска помощ-София и Софийска област и повечето Софийски болници, в който има разкрити Спешни отделения и като началник на Спешно отделение на болницата в Панагюрище. От около 10 години съм обучител по първа помощ в БЧК. Имам изкаран курс за треньор на парамедици и един обучен випуск. Имам изкаран курс за обучител на обучители към Канадски Червен кръст.

null

Димитър Шандурков

Лекар

Д-р Димитър Георгиев Шандурков. Роден на 28.02.1983г в гр. Габрово. Завършва МУ – София. Работел е като медицински представител във “Витафарм” и “Вьорваг фарма”. След това работи в КАИЛ (Клиника по анестезиология и активно лечение) на СБАЛАГ “Майчин дом”. От 2010г работи в ЦСМП (Център за спешна медицинска помощ) София област като завеждащ смяна, след сливането на ЦСМП София град и ЦСМП София област, е на мобилен екип във ФСМП Драгоман. Специализира спешна медицина. Дългогодишен лектор към БЧК. Има няколко лекции при компании в Бизнес парк София. Има няколко лекции при фирма “BIOMET”.

null

Марияна Манушева

Инструктор по първа помощ

По образование съм доктор по физика. Започнах да се занимавам с първа помощ през 1996 г. в УАСО, по-късно и в НЕРБАК на БЧК. През 2004 г. преминах обучение за инструктор по първа помощ към Европейския съвет по ресусцитация. От 2006 г. съм управител и инструктор във FirstAidbg.com. През 2013 г. участвах в отбора на БЧК, заел първо място на Европейското състезание по първа помощ в Австрия. Притежавам множество сертификати за инструктор по първа помощ от български и европейски институции.